Tom

I alt: 0,00 kr.

Fejlmeddelelse

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 395 af /var/www/sinusgame.dk/includes/common.inc).

Om os

Giv de danske børn et forspring med kinesisk Sinus Game byder ind med måske den første læringsbog i Danmark om kinesisk for børn fra 6 års alderen. Bogen hedder ”Sjov med det kinesiske horoskop – en introduktion til det kinesiske univers for børn” og handler om kinesisk kultur og sprog. Temaet i bogen er centreret om legenden om det kinesiske horoskop, børnenes personlige horoskop, viden om dyretegnenes oprindelse og indeholder mindre opgaver med kinesiske symboler og billeder[1],[2]. Bogen gør begrebet ”kinesisk” håndgribeligt for børn, og møder børn i øjenhøjde. Den voksne guide, der hjælper barnet opnår samtidigt en indsigt i kinesisk kultur og sprog hvilket kan bidrage til en bedre forståelse af mangfoldigheden i Danmark i en international sammenhæng. Børn har et kæmpe potentiale for at lære indtil de når teenage alderen. Herefter vil deres evner i høj grad være præget af omverdenens holdninger som ”Kinesisk er et svært sprog at lære”. Denne opfattelse er en barriere for sprogindlæring. I kraft med at flere gymnasier i Danmark tilbyder kinesisk som liniefag vil det være på sin plads at afmystificere kinesisk sprog og struktur, så holdningen ”Det er muligt at lære kinesisk” vinder indpas hos den kommende generation således de gives bedre forudsætninger for at tilegne sig kinesisk. Sinus Game anser den nye udgivelse som højst relevant for det danske samfund, idet børns fremmedsprogskompetencer vil spille en væsentlig rolle for fremtiden i Danmark [3]. Det er efterhånden bredt anerkendt, at engelsk er nødvendigt, men ikke nok [4]. Samtidigt eksisterer der intet materiale for små børn om at lære kinesisk efter vores viden, som kan købes i boghandlere ellere lånes hjem fra et dansk bibliotek. Kinesisk er ellers et af det mest talte sprog i verden. Vi håber at bidrage til en diversitet i materialeudbuddet for sprogindlæring for børn og give børn bedre muligheder for læring. Bogen anvender den nyeste metoder for effektiv læring af kinesisk ud fra forskning om at kinesisk læringsmateriale [5]. Endvidere har forlaget prioriteret at få læringsmaterialet trykt i Danmark samt at al assistance i bogens tilrettelæggelse er bosiddende i Danmark, da vi mener, at det er vigtigt at støtte danske arbejdspladser i Danmark.

Visuel kinesisk

Sinus Game formidler kinesisk ved hjælp af metoder i visuel perception. Materialet lægger vægt på facon, form, farver og linier i forhold til hinanden. Opgaverne har til hensigt at stimulere børns evne til at danne billeder og mønstre af kinesisk. Kinesisk er et logografisk sprog og indeholder mange grafiske billeder, som gør det velegnet til at lære for især børn, som er høj visuel-spatiel begavet, og har en visuel læringsstil.  sinus game . cvr.: 31877873 . skovvej 28A 2820 gentofte . tlf: 60 66 40 55 . email: info@sinusgame.dk